methoden

Bij Bouke

NEI

Therapie

Door gebruik te maken van NEI ontdek je wie je echt bent. NEI maakt het onbewuste bewust. NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie en is een unieke methode om de oorzaak van onverwerkte gebeurtenissen, emotionele problemen en lichamelijke klachten op te sporen. Het is een vriendelijke methode waarbij niet alle pijn uit het verleden herbeleefd hoeft te worden.

NEI is voor heel veel klachten inzetbaar!

EE & EFT

Therapie

EE staat voor Emotioneel Evenwicht. Het is een behandelmethode om snel acute stress op te lossen. Deze methode wordt toegepast bij angsten, fobieën, pijnklachten maar ook om van verslavingen af te komen. 

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques. De methode gaat ervan uit dat klachten verstoringen zijn in het energetische systeem van je lichaam. EFT is een combinatie van acupressuur en het laten samenwerken van de linker en rechter hersenhelft. Het herstelt het energiesysteem van het lichaam waardoor negatieve emoties en lichamelijke klachten verdwijnen. 

Access Bars®

Therapie

Hoe fijn is het om oude last los te kunnen laten. Ruimte te creëren en de weg vrij te maken naar het leven zoals jij dat zou willen. Een Access Bars ® sessie is daarbij heel ondersteunend.

systemisch

Werk

Wanneer groepen mensen samen leven of werken, dan spreek je van een systeem. Iedereen is onderdeel van een systeem, vaak wel meer dan een.
Je maakt jouw interne situatie zichtbaar voor jezelf, datgene wat te maken heeft met het bewuste onderdeel waar jij op dat moment mee worstelt. Het is een prettige en duidelijke manier om inzicht te krijgen in je eigen interne proces. Het helpt je om de balans in bepaalde systemen en dynamieken te herstellen.

psycho

Educatie

Wie ben ik, welke mogelijkheden zitten er in mij…
Leren over jezelf, dat is eigenlijk waar het in psycho-educatie over gaat. Deze term wordt veelal gebruikt als het gaat om methodieken gericht op “begrijpen waarom je anders bent”, zoals bij bijvoorbeeld autisme. Helpend om te ontdekken wie jij ten diepste bent… om te kunnen zijn wie je bent.

Integrale

Coaching

Ooit had je geen zorgen, voelde je je vrij en compleet, genoot je van het leven van het kruintje van je hoofd tot de toppen van je tenen! Kon je volledig zijn wie je werkelijk bent! 

De basis van integrale coaching/therapie/begeleiding is dat de persoonlijke ontwikkeling wordt begeleid vanuit een vrij en authentiek beginpunt.

emdr

Therapie

EMDR is een procedure waarbij de hersenen de emotionele lading van de gebeurtenis loskoppelen. Negatieve beelden, gedachten en emoties veranderen.

verbroken verbinding

massage

Geboorte is een magisch moment in je leven. We hebben het allemaal ervaren en iedereen heeft zijn eigen verhaal.
Een goede start geeft je een goede basis in het leven. 

Maar wat als je start minder soepel is verlopen? Wat betekent dat voor je ontwikkeling?

voor

Wie

We kijken samen naar wat voor jou het beste past en wat jij fijn vindt.
Ik hou ervan om te werken aan wat werkt! 

wil je Zijn wie je werkelijk bent?

neem contact met mij op