Access Bars

Als je behoefte hebt aan rust, ruimte en ontspanning in je lijf en in je hoofd dan is een Bars® sessie echt iets voor jou!

 

Access Bars

sessie

Hoe fijn is het om oude last los te kunnen laten. Ruimte te creëren en de weg vrij te maken naar het leven zoals jij dat zou willen. Een Access Bars ® sessie is daarbij heel ondersteunend. Het is net alsof alles opgeschoond wordt. Alle oude gedachten en patronen die je niet meer nodig hebt, die niet meer helpend zijn worden opgeruimd zodat de energie weer kan stromen.

Naast de diepe ontspanning, biedt een Bars® sessie ook verandering, op alle vlakken van het leven. Door het los laten van datgene wat je niet meer nodig hebt ontstaat er ruimte om meer te kunnen zijn wie je werkelijk bent en meer te ontvangen.

Ruimte om te gaan ontvangen en een nieuwe weg te kiezen omdat je niet meer op dezelfde manier door wilt gaan. Waardoor je volledig kan gaan staan voor datgene wat past bij wie jij werkelijk bent. De belemmeringen die je vanuit oude patronen die je lang het gevoel van veiligheid gegeven hebben maar die niet helpen bij zijn wie je bent, worden aangepakt in de sessie en losgelaten.

Lees hier meer over Access Bars

De BARS® zijn 32 punten op het hoofd waarin je alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen opgeslagen hebt, die voor jou belangrijk waren. Wanneer je je Bars® laat doen, is het alsof je de delete-knop van je computer indrukt.

De Bars® gaat over leren het lichaam leren om te ontvangen. Tijdens een sessie lig je ontspannen, comfortabel, gekleed op een massagetafel worden alle 32 punten op je hoofd even vastgehouden. Jij hoeft alleen maar te willen ontvangen. Vaak val je tijdens een sessie in een soort slaap en voel je je erna heel ontspannen en vrij.

De “32 punten” zijn punten op je hoofd die bij lichte aanraking rust en verlichting kunnen geven bij het ongewenste gevoel wat je in het leven van alledag ervaart. Je kunt bijvoorbeeld denken aan stress gevoelens, onrustig zijn, niet lekker in je vel zitten, hoofdpijn, angsten, overgevoeligheid, moeite met ontvangen of geven, gevoel van minder waard te zijn, enzovoorts.

Door het vasthouden van de bars/ de punten gaat de energie in je lijf beter stromen en laat je lichamelijke of emotionele ballast (makkelijker) los. Je hersenen komen in een ‘stand’ die te vergelijken is met diepe meditatie. Veel mensen voelen het effect lijfelijk; bijvoorbeeld in de vorm van tintelingen in je ledematen of door warmte of juist lichte rillingen in het lichaam. Het kan ook zijn dat je emotioneel wordt. Wat iemand ervan merkt kan zelfs per vastgehouden punt verschillen. Er zijn ook mensen die er niets van voelen.

Vanuit wetenschappelijke onderzoeken weten we dat de vorm van de cellen duidelijk ovaal wordt als ze worden beïnvloed door gedachten, gevoelens en emoties, wat een eerste stap is naar ziekte en ongemak. Als je je Bars® laat nalopen, verlicht het dat effect zodat de cellen weer hun natuurlijke bol kunnen aannemen. Waardoor het lichaam weer meer gemak heeft.

Erna…
Over het algemeen voelen mensen zich ontspannen na een sessie. Alsof er meer rust en ruimte in hun hoofd zit. Iedere Bars-sessie is anders. Het enige dat jij hebt hoeven doen is de tijd nemen en de behandeling ontvangen terwijl je comfortabel ligt te ontspannen. De ruimte die dan ontstaat in je hoofd geeft rust, vrijheid, kalmte enz. Soms ervaren mensen een licht gevoel in hun hoofd, kou of moeheid, maar dat verdwijnt over het algemeen vrij snel. De meest gemelde resultaten zijn onder andere: meer innerlijke rust, betere kwaliteit van slaap, ik sta soepeler in het leven, het ‘leven’ gaat allemaal makkelijker. Een sessie kan tot zo’n drie tot vier weken doorwerken.

Ervaar de rust en ruimte die een Bars sessie geeft. Geef je lichaam weer de ruimte om het zelf genezend vermogen zijn werk te laten doen. De sessies zijn per persoon en per keer verschillend. Dit geldt ook voor het effect. Je hoeft niet te vertellen waarom je een sessie wilt en tijdens de sessie hoef je niet te praten, maar het mag natuurlijk allemaal wel! Alles is mogelijk!

In het slechtste geval voelt een sessie als een moment van diepe rust, een ontspannende massage.

Het beste geval is een verandering in je leven.