Jongeren

Moeite met leren of concentreren, faalangst, erbij horen, voor jezelf opkomen, onzekerheid, acceptatie, heftige gevoelens, (hoog)gevoeligheid, scheiding, pesten, eenzaamheid, of zit je gewoon niet lekker in je vel?

Ben je tussen 12 en 21 jaar en herken jij je in één (of meerdere) van deze klachten? Dan is de kans groot dat je Bij Bouke aan het juiste adres bent. Soms weet je zelf niet meer hoe je een oplossing kunt vinden voor waar je mee zit. Op zo’n moment is het fijn dat je een beroep kunt doen op iemand die met je meekijkt en ziet wat je nodig hebt om je weer verder op weg te helpen.

Tijdens een eerste afspraak kijken we naar wat er nodig is om de balans te herstellen. Als je dat prettig vindt, is een van je ouders of opvoeders daarbij.  Als je je op je gemak voelt bij mij en het gevoel hebt dat we kunnen werken aan herstel, dan maken we een vervolgafspraak.

Hoe vaak moeten we afspreken?
Dat is afhankelijk van datgene wat nodig is voor het terug in balans komen.

Een begeleidingstraject bestaat vaak uit meerdere afspraken, terwijl een Acces Bars sessie of NEI-sessie vaak kortdurend is. Na een keer is er al veel veranderd. Hoe vaak we afspreken gaat altijd in overleg met jou.

Bouke neemt me serieus en doet niet kinderachtig

ik kan weer zelf vooruit

wil je Zijn wie je werkelijk bent?

neem contact met mij op