Volwassenen

Volwassenen kunnen Bij Bouke terecht met uiteenlopende klachten en vragen.

Ik heb me door de jaren heen verdiept in de samenhang tussen lichaam en geest en de directe invloed hiervan op onze gezondheid en welbevinden. Niet alleen onze bewuste gedachten en gevoelens, maar ook ons onbewuste bepaalt ons gevoel en ons handelen. Mijn missie is dat je kunt zijn wie je bent, vrij van emotionele blokkades, vrij om gelukkig te zijn.

Hoe gaat dat verder?
We kijken samen naar wat er nodig is om de balans te herstellen en gaan daar direct praktisch mee aan de slag. Door de combinatie van de (behandel)methoden die ik gebruik, is de ervaring dat je snel tot de kern kunt komen.

Hoeveel afspraken heb ik nodig?
Sowieso is er na de eerste keer al één en ander in beweging. Je komt dan drie of vier weken later nog een keer. De ervaring leert dat er na een sessie of vier veel meer balans is. Vaak is de klacht geheel verdwenen.

Een therapie van Bij Bouke is zelden langdurig. Als mensen mijn praktijk weer bezoeken, komen ze veelal met een andere hulpvraag.
Wil je graag een coaching-, of begeleidingstraject (bijvoorbeeld i.v.m. (hoog) gevoeligheid of autisme) dan bespreken we met elkaar wanneer en hoe vaak we afspreken. Altijd in overleg met elkaar en altijd kijkend naar wat goed voelt.

Bij Bouke… daar ben je veilig, daar mag je jezelf zijn, krijg je ruimte en handvatten &

begrip en geduld

wil je Zijn wie je werkelijk bent?

neem contact met mij op