verbroken verbinding

massage

Geboorte is een magisch moment in je leven.
We hebben het allemaal ervaren en iedereen heeft zijn eigen verhaal.
Een goede start geeft je een goede basis in het leven.
Maar wat als je start minder soepel is verlopen? Wat betekent dat voor je ontwikkeling?

Verbroken verbindingen die prenataal en tijdens de geboorte worden opgedaan, kunnen een diepe imprint achterlaten.
Dit leidt vaak tot een bepaald gedrag en belemmerende overtuigingen die ons in de weg staan om een gezonde relatie aan te gaan met onszelf en anderen.
Met behulp van deze Verbroken Verbinding massage kunnen deze patronen zichtbaar worden en geheeld worden. In ons lichaam is de herinnering aanwezig van alles wat we tijdens en voor onze geboorte hebben meegemaakt. Gebeurtenissen van nu kunnen daar aanhaken en ons blokkeren. Deze oude energiepatronen kunnen de oorzaak zijn van allerlei klachten en gedragsproblemen.

Tijdens een massage sporen we deze blokkades en geboortepatronen op.
Door verschillende massagetechnieken toe te passen op de reflexzones van de wervelkolom op de voeten, heffen we de blokkades op.
Zo herstellen we de band die door eventuele geboortepatronen is beschadigd of verbroken. Dat kan een band tussen moeder en kind zijn, die met jezelf, maar ook met een andere persoon.

Er wordt gebruik gemaakt van Mirre olie. Mirre heelt en verbindt.

Tijdens een Verbroken Verbinding massage lig of zit je comfortabel, je blijft aangekleed- enkel je voeten zijn ontbloot.

Allereerst wordt alles “wakker gemaakt- opgerakeld” waarna ieder punt aandacht krijgt om zo verwerking op gang te brengen, te helen en te verbinden.

Deze massage duurt ongeveer een uur. Erna voel je je geborgen, geheeld, compleet- in verbinding met jezelf.

een cadeautje