vergoeding coaching & therapie

Bij Bouke

tarief &

vergoeding

Hoe ik het zie..
Een investering in jezelf      werken aan wie je bent 

Je wordt weer heel vanbinnen en straalt vanbuiten.
Maar bovenal… je voelt je weer gelukkig! 

De kosten bedragen € 85,- per sessie. Een afspraak duurt een tot maximaal anderhalf uur.
Mocht een sessie echt langer de tijd vragen, dan komt daar € 15,- per kwartier bij. 

Bij Bouke heeft een contract met de gemeente West Brabant Oost voor jeugd voor begeleidingstrajecten.
Een verwijzing/vergoeding verloopt via het CJG, een jeugdprofessional of een (huis)arts. 

Voor WMO heeft Bij Bouke een contract met de gemeente Breda.
Een indicatie van een WMO consulent is nodig voor een vergoeding.

Vergoedingen

Vergoeding vanuit de zorgverzekering:

De coaching en therapie van Bij Bouke wordt vanaf september 2019 (deels) vergoedt door de zorgverzekeraars. Omdat de vergoedingen vanuit de zorgverzekeraars geregeld veranderen, is het raadzaam zelf uit te zoeken of de coaching/therapie vergoedt wordt.  Via onderstaande link kan informatie verkregen worden over de mate van vergoeding door de zorgverzekeringsmaatschappij:

Vergoeding Zorgverzekeraars

Ik val als CAT therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling. Kijk voor meer informatie op de website van GAT.

Als CAT-therapeut werk ik volgens de richtlijnen van de GAT beroepscode.

Ik werk als CAT therapeut onder de volgende AGB code: 90107547 (genezers, overigen- natuurgeneeskunde- psychosociaal zorgverlener). Mijn AGB codes voor behandelingen zijn: 9006 natuurgeneeskunde 9021 Genezers, overigen en 9037 psychosociaal zorgverlener. De prestatiecodes zoals door het CAT toegekend zijn: 24513 (behandeling lichaamsgericht psychotherapie) 24505 (behandeling (kinder)coaching) en 24005 (behandeling overige natuurgeneeskunde). Lees hier meer over de soorten therapie en CAT.

 

Vergoeding jeugd in de gemeentes vallend onder West Brabant Oost:

Als je een verwijzing hebt vanuit het Centrum voor Jeugd en Gezin of een arts (West Brabant Oost) dan kan er begeleiding vanuit de jeugdwet geboden worden door Bij Bouke.

Met elkaar (en vaak ook met de verwijzer) bespreken we welke hulpvragen er spelen en op welke wijze er aan doelen gewerkt zal worden. De vergoeding van de begeleiding komt vanuit de gemeente die verwezen heeft. Meestal zal er sprake zijn van een traject of een proces, net hoe je het noemt. Dit kan voor een korte of langere periode zijn. Werken aan wat werkt en aan dat wat nodig is om weer lekker in je vel te komen!

Vergoeding (jong)volwassenen vanuit de Gemeente Breda:

Als je een verwijzing hebt vanuit de WMO (gemeente Breda) dan geldt ook dat de vergoeding via de gemeente verloopt. Je hebt een hulpvraag waar je zelf niet aan uit komt, je vindt het prettig om begeleiding te krijgen. Dit kan voor een korte of wat langere periode zijn.

Met elkaar spreken we af op welke manier de begeleiding past bij jou. Ook hiervoor geldt dat ik het belangrijk vind dat we datgene doen wat jou helpt, natuurlijk passend bij mijn mogelijkheden- en de afspraken die vanuit de WMO geldend zijn.

Andere opties:

Wanneer je gaat investeren in jezelf (of in je zoon/dochter), maar je verwacht dat het een langduriger traject kan worden:
Samen overleggen we wat jij denkt dat nodig is voor jou. Zo wordt er op maat gewerkt aan wat werkt, net zolang als jij voelt dat nodig is.

Neem contact met me op als je denkt dat dit voor jou van toepassing is! Wellicht is er een trajectprijs mogelijk.