zwanger

worden

Als je het verlangen gevoeld hebt en (samen) besloten hebt je open te stellen voor een zwangerschap, kan het zijn dat het tempo waarin je zwanger wordt niet loopt met zoals jij dat graag zou willen. Zwanger worden vraagt om ontvankelijkheid: het is zeker niet iets dat je op een afgesproken tijdstip kan regelen…. Een wonder… of in ieder geval heel bijzonder.

De conceptie hangt af van de afstemming van drie “persoontjes”… de moeder en de vader (die samen het fysieke lichaam creëren) en het wezentje dat het lichaam bezielt.

NEI gaat ervan uit dat de ongeboren ziel kan kiezen wanneer het dit lichaam zal bezielen.
De stap naar conceptie is een grote stap. Er gaat een preconceptiefase aan vooraf. Met preconceptiefase wordt de periode waarin alle drie zich klaarmaken voor DE stap bedoeld. In die fase ontstaat er al een band tussen de ouders en het wezentje dat het lichaam gaat bezielen.

Deze verbinding maakt de kinderwens zo voelbaar bij aankomende ouders en start het proces bij zowel de vader als de moeder. Het verlangen is geboren…

Tussen deze verbinding en de zwangerschap kunnen er allerlei emotionele blokkades zijn.
Door middel van NEI-therapie kunnen deze blokkades bij moeder, vader en het zieltje opgespoord en geïntegreerd worden.

Zoals dat bij alle klachten (klacht = de ingang van de NEI-therapie) het geval is, ontstaat er na een NEI-consult altijd een beweging ten goede van jou als persoon.
Welke beweging dat is, is uniek. Immers: passend bij wat het goede dient voor JOU.

Waarmee ik expliciet wil aangeven dat NEI-therapie geen wondermiddel is, ik wil je niet de indruk wekken dat je door een NEI-consult zwanger wordt. NEI spoort blokkades op bij moeder, vader en het zieltje.

De beweging die ontstaat is gericht op het goede voor eenieder.

Er zijn ervaringen waarbij na NEI een zwangerschap ontstond, evenals er ook ervaringen zijn waarbij dat niet het geval is.

Het kan zijn dat de blokkade(s) bij een van de drie zit. Natuurlijk kan het ook zijn dat er bij meerdere persoontjes iets te doen is. NEI-therapie kan starten met moeder en het persoontje wat zo verlangd wordt. Maar ook een start met alle drie is mogelijk.

Mocht je hier verdere vragen over hebben of voelen dat dit iets is wat jou zou kunnen ondersteunen; neem dan contact met mij op.